SPORT I FLORIDA

Florida byder på alle de store amerikanske sportsgrene! Du har mulighed for at opleve det absolutte topniveau indenfor Amerikansk fodbold (NFL), Baseball (MLB), Basketball (NBA) og Ishockey (NHL). Topholdene er naturligt centreret omkring Floridas større byer – Orlando, Tampa, Miami og Jacksonville:

NFL – Tampa Bay Buccaneers, Jacksonville Jaguars, Miami Dolphins

NBA – Miami Heat, Orlando Magic

NHL – Tampa Bay Lightning, Florida Panthers

MLB – Tampa Bay Rays, Miami Marlins

Bemærk, flere hold afholder træningslejre i Florida, hvorfor der også uden for sæson, kan være mulighed for at opleve topholdene på tæt hold.

I Florida finder de motorsports interesserede desuden flere racerbaner med Daytona International Speedway racerbanen som den mest kendte.

MEN ingen sport bliver dyrket mere end golf i Florida. I solskinsstaten kan du spille ikke færre end 1.481 golfbaner! Har du energi til 18 hullers golf, 365 dage om året, skal du således “kun” sætte godt 4 år af til at komme alle golfbanerne igennem! Sammen med det store udvalg af golfbaner er vejret en af de primære årsager til, at flere af verdens absolut bedste golfspillere har slået sig ned i Florida – læs mere om Golfferie i Orlando, Florida

SKRIV TIL OS

Booking kalendere

Kontakt