SHOPPING

OUTLET ORLANDO – SHOPPING I VERDENSKLASSE!

Antallet af golfbaner har med rette givet Florida betegnelsen “verdens golfhovedstad” – med mængden af Factory Outlets ville betegnelsen “Outlet Orlando” på samme vis være retvisende for dette shopping hotspot!

Orlando Premium Outlets

Der er Factory Outlets at finde overalt i Orlando, men ønsker du et stort udvalg samlet indenfor gåafstand er “Orlando Premium Outlets” et besøg værd. Med mere end 150 kendte mærkevarebutikker – med fint vareudvalg og lave priser – kan der snildt bruges en hel dag på shopping i Orlando Premium Outlets.

BEMÆRK: Orlando Premium Outlets har to outlet centre i Orlando – et på International Drive og et på Vineland Ave. – så er du på udkig efter et bestemt mærke, er det en god ide at tjekke butiksoversigterne – butiksoversigt International Drive / butiksoversigt Vineland Ave. Mange mærker er repræsenteret begge steder, men eksempelvis The North Face er pt. kun at finde på International Drive.

Orlando Shoppingcentre

Orlando byder, udover Factory Outlets, på mange shoppingcentre med “The Mall at Millenia” og “The Florida Mall” som de nok mest kendte. “The Mall at Millenia” åbnede i 2002 og har mere end 150 højtprofilerede mærker som Tiffany, Burberry, Louis Vuitton, Gucci samt de velkendte Bloomingdale´s og Macy´s – butiksoversigt for The Mall at Millenia. Det ligeledes meget populære “Florida Mall” byder på mere end 270 butikker som A|X Armani Exchange, Apple Store og for den lækker sultne M&Ms World – butiksoversigt for The Florida Mall.

Kort sagt, ” Outlet Orlando” er et paradis for powershoppere – husk derfor at tage en tom kuffert med på rejsen eller køb en ekstra i Orlando

Nike Clearance Store

Er du på udkig efter sportstøj og sko bør du kigge forbi Nikes Clearanse Store i Orlando! Nike har flere outlets i Orlando med fint udvalg og gode priser, MEN i deres Clearance Store er der mulighed for at gøre et decideret røverkøb. Varesortimentet kan variere indenfor de enkelte produktområder både hvad angår størrelser og farver (varierer fra dag til dag). Vigtigst er dog, at prisen er i bund – og det er den! Du finder butikken på 2573 Old Vineland Road, Kissimmee, FL 34746.

SKRIV TIL OS

Booking kalendere

Kontakt