PRAKTISK INFORMATION

FERIEHUSENE, REJSEFORSIKRING OG FLYBILLETTER

Feriehusene er centralt placeret i Orlando, kun 30 minutter fra Orlandos internationale lufthavn. Fra husene er der kun få minutter til Disney, Universal Studios og Sea World samt shopping outlets og golfbaner.

Du kan frit vælge ankomstdag
Du kan frit vælge antal overnatninger
Bemærk det er IKKE ryger huse – venligst benyt terasseområdet til rygning

Af hensyn til rengøring er huset nødt til at være ledigt nogle timer imellem gæsterne, det betyder at:
– du kan komme ind i huset efter kl. 15 på ankomstdagen
– du skal forlade huset senest kl. 10 på afrejsedagen

I forbindelse med bookning af et hus modtager du en bookingbekræftelse pr. e-mail, som du skal printe ud og medbringe. Ved ankomst kan du henvende dig i receptionen og få hjælp til indkvartering. Alternativt kan du køre direkte til huset og lukke dig ind med den unikke kode, der fremgår af bookingbekræftelsen – der er en kode til husets hoveddør samt en kode til resort-porten.

Husene er, som skrevet, udstyret med en elektronisk dørkode, som er individuel fra gæst til gæst – du skal derfor ikke have udleveret nogen nøgle.

HUSK! Hvis der opstår problemer af nogen art vedr. huset under dit ferieophold, så kontakt venligst Encantada Management, der har kontor få minutter fra Resortet på 8687 West Irlo Bronson Highway Suite 105, 34747 og kan kontaktes på telefonnummer 407-787-0770. De er behjælpelige med alt vedrørende huset, poolen, aircondition, ekstra håndklæder og udstyr m.v.. Husene er fuldt udstyret til 6/8 personer, du finder blandt andet:

– sengelinned til 6/8 personer
– rigeligt med håndklæder til 6/8 personer
– viskestykker og karklude
– vaskemaskine og tørretumbler

Rejseforsikring

Husk at tegne en rejseforsikring – det gule sygesikringsbevis dækker ikke i USA. Det vil oftest være billigst at tegne en rejseforsikring via sit normale forsikringsselskab. Alternativt kan der blandt andre tegnes rejseforsikring ved: GoudaEuropæiske Rejseforsikring og ihi Bupa. Dertil kommer en række kreditkortselskaber, som tilbyder sine kunder rejseforsikringer, der er knyttet til kreditkortet. Det kan både være bagageforsikringer og sygeforsikringer. Bemærk, der er ofte knyttet nogle specielle restriktioner til disse forsikringer. Flere kreditkortselskaber kræver således, at hele rejsen skal være betalt med kreditkortet, for at forsikringen er gyldig, og i nogle tilfælde skal man “aktivere” sin rejseforsikring inden afrejse, for at forsikringen dækker på rejsen. Med andre ord, læs policen rigtig godt igennem inden afrejse.

Flybilletter

Der er mange flyselskaber, der udbyder rejser over Atlanten og dermed rigtig mange ruter og afgange at vælge imellem. Det kan derfor være svært at finde bedste rute og afgang til den rigtige pris.

For at finde frem til den helt rigtige rute, afgang og pris er det en fordel at være ude i god tid samt at være fleksibel omkring afrejsedagen, gerne +/- 1 til 3 dage. Du kan med fordel benytte dig af de mange prissammenligningsservices du finder på Internettet – læs mere om flybilletter her

SKRIV TIL OS

Kontakt