GOLFFERIE I ORLANDO, FLORIDA

Det er ikke tilfældigt, at Tiger Woods, Rory McIlroy og mange andre af verdens golfstjerner har bosat sig i Florida – vejret er godt året rundt og der er golfbaner overalt! Alene indenfor en times kørsel fra Orlando er der 150 golfbaner, så det er bare at vælge, hvor golfferiens højdepunkter skal foregå. Med andre ord – en golfferie i Orlando, Florida bruges ikke på transport til og fra golfbanerne, men derimod i golfbilen.

Skal din næste golfferie gå til Orlando, Florida er vores to ferieboliger i Encantada Resort et perfekt udgangspunkt. Feriehusene er placeret meget centralt i Orlando, med kort afstand til lækre golfbaner, de kendte temaparker og et hav af shopping outlets.

Personlige golfoplevelser fra Florida

Hej igen Søren,

Vi spillede flere rigtig gode golfbaner i og omkring Orlando, men er enige om at “vores hjemmebane” er Celabration Golf Club, den blev spillet tre gange på turen, der er også en lille go`by at besøge med bl.a. en Irsk pub!

Det koster 119 usd at spille banen, men hvis man vælger en tid sidst på dagen, kan der opnås rabat således det koster 49 usd pr. person inkl. golfvogn, herudover kan man lave aftaler for ekstra runder til en meget favorabel pris.

Banen der ligger tættest på resortet er Orange Lake Ressort, her er en rigtig flot 18 hullers bane The Legends, men også en meget fin 9 hullers bane Cranes Bend, som kan anbefales til “begynder golfere” og prisen inkl.. golfvogn er utrolig billig: 14 usd pr. person!!!!

Ud over de nævnte spillede vi i Disney (her er 5 baner) vi spillede Lake Buena Vista, som nok er den bane der er bedst designet og så er der chance/risiko for at se alligatorer.

Den sidste bane vi prøvede var Royal St. Cloud Golf Link, en meget udfordrende bane meget lig de Skotske Links baner.

Venlig hilsen

Peter Jyndevad Kristensen

Golfbaner af høj kvalitet til lave green fee priser

Generelt er kvalitetsniveauet for golfbanerne i Florida meget højt og green fee priserne absolut rimelige. Der er naturligvis et spænd i green fee priserne, men selv topklasses golfbaner anlagt efter alle kunstensregler kan typisk spilles til under det halve sammenlignet med priserne i eksempelvis Spanien. Bemærk, specielt midt på dagen og i skumringen kan du spille for absolut rimelige greenfee priser. Desuden er der henover året pæne udsving i green fee priserne – her henvises til de enkelte golfbaners green fee oversigter.

Generelt er green fee priserne, som skrevet, lavere end i Europa. Prisen for en to-bold inkl. golfvogn ligger typisk på $30-$50 pr. person – i skrivende stund svarer det til ca. 180-300 danske kroner pr. person.

Golfbaner i Orlando, Florida

Nedenfor finder du link til nogle af Orlandos mange skønne golfbaner.

Orange Lake Golf Resort – The Legends – designet af Arnold Palmer
8505 W. Irlo Bronson Memorial Hwy
Kissimmee, FL 34747-8201
Greenfee: fra $7 – $115 (Book tee time)
Afstand: 6 minutter

Orange County National
16301 Phil Ritson Way
Winter Garden, Florida 34787
Greenfee: fra $20 – $89
Afstand: 16 minutter

ChampionsGate Golf Club – designet af Greg Norman
1400 Masters Blvd
ChampionsGate, FL 33896
Greenfee: Tjek Online golf tee times
Afstand: 13 minutter

Celebration Golf Club
701 Golfpark Dr
Kissimmee, FL 34747
Greenfee: $29 – $79
Afstand: 15 minutter

Highland Preserve Golf Club
500 Highlands Reserve Blvd.
Davenport, FL 33897
Greenfee: $29 – $78 
Afstand: 11 minutter

MetroWest Golf Club – designet af Robert Trent Jones
2100 S. Hiawassee Road
Orlando, FL 32835
Greenfee: $25 – $69
Afstand: 33 minutter

Southern Dunes Golf & Country Club
2888 Southern Dunes Blvd.
Haines City, 33844
Greenfee: fra $35 – $89
Afstand: 27 minutter

SKRIV TIL OS

Kontakt