BILLEJE I ORLANDO

BILLEJE I ORLANDO, FLORIDA

Ønsker du optimale forudsætninger for din ferie i Orlando, Florida, bør du leje en bil. Der er naturligvis mulighed for at benytte offentlig transportmidler, men ønsker du frihed til at komme rundt, når det passer dig, er billeje i Orlando et must. Der er mange biludlejningsfirmaer og rigtig mange biltyper og prisklasser at vælge imellem – så der er lejebiler for enhver smag.

Valg af biludlejningsfirma

Der er som sagt mange biludlejningsfirmaer at vælge imellem, når du skal leje bil i Orlando, Florida – Alamo, Dollar, Hertz, National, Avis, Payless, Budget, Enterprise og mange flere!

Vi har flere gange kigget nærmere på biludlejningsfirmaerne i forbindelse med vores rejser og vi er hvergang endt med at leje bil via rentalcars.com (tidligere e-biludlejning.dk), da de har meget konkurrecedygtige priser og et stort udvalg. Besøg rentalcars.com: FIND EN BIL – KLIK HER

rentalcars.com (tidligere e-biludlejning.dk)

e-Biludlejning.dk er nu en del af Rentalcars.com (tidligere Traveljigsaw), som er en af de største biludlejningsmæglere i verden.  Som mægler samarbejder Rentalcars.com med alle de største biludlejningsfirmaer overalt i verden. De udlejer biler til over 2 millioner kunder hvert år.

rentalcars.com tjekker altså, hvilken lokal biludlejer, der kan tilbyde den bedste pris for netop den bil du ønsker at leje, i den periode du har brug for bilen.

Lejer du din bil via rentalcars.com, booker du således den ønskede bil på deres hjemmeside – BESØG SIDEN – KLIK HER. Ved ankomst til Orlando International lufthavn følger du skiltene i ankomsthallen mod biludlejning (Car rental). Her henvender du dig ved det biludlejningsselskab, som du via rentalcars.com har lejet bil ved og efter den obligatoriske papirgang, kan du afhente din lejebil i parkeringshuset få skridt derfra.

Vi har kun haft rigtig gode oplevelser med at leje bil via rentalcars.com og kan derfor kun varmt anbefale, at du finder en bil til din rejse i Florida via rentalcars.com: FIND DIN BIL – KLIK HER

Bemærk, rentalcars.com er et Engelsk selskab. Deres flersprogede kundecenter er åbent 7 dage om ugen og kan kontaktes via et gratis telefonnummer lige meget, hvor du er i verden – de garanterer dansktalende personale!. rentalcars.com tager ikke service- eller kredit kort gebyr, og de tager heller ikke betaling for at ændre din booking, noget flere andre biludlejningsfirmaer gør.

HUSK: Uanset hvilken bil du lejer er det vigtigt, at du sikrer dig, at du har de nødvendige forsikringer på plads. Det kan du gøre direkte via biludlejningsfirmaet alternativt kan du undersøge, om du via kreditkort eller dine øvrige forsikringer også dækket ind i forbindelse med billeje.

SKRIV TIL OS

Booking kalendere

Kontakt